Adquirir en uno de camarillas 0 0.00
De înaltă Calitate 1 buc masini de Cusut Industriale vagon-platformă Unilaterale piciorușului Presor Oțel-verso cu Fermoar piciorușului Presor P36N Presor costura

De înaltă Calitate 1 buc masini de Cusut Industriale vagon-platformă Unilaterale piciorușului Presor Oțel-verso cu Fermoar piciorușului Presor P36N Presor costura

RON 5.00
RON 6.40
 

En el almacén
Din mărfuri


Caracteristici :
Se potriveste pentru toate marcile de masini de cusut industriale,cum ar fi
Juki,TIPIC,Fratele meu,Jack, etc. Articol Nr.P36 N.Gaura este pe dreapta. Dimensiune : 3cm x 0,55 cm/1.18"x0.22". Lista De Pachete :
P36 N piciorușului Presor x 1 buc
Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și de 30 de zile de la data primirii. În cazul în care elementul este în posesia ta mai mult de 7 zile, acesta va fi considerat utilizat și NU VOM ISSUEA RESTITUIRE SAU de ÎNLOCUIRE pentru tine. NU există EXCEPȚII!Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și ID-ul comenzii. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la aliexpress. SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.
12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire). Accesorii vin cu o garanție de 3 luni. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil). Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră. NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT.
Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe aliexpress!
Biroul nostru sunt orele 9 : 00 la 6 : 00 p. m. (GMT+8) de luni până sâmbătă. Și biroul nostru este închis în zilele de duminică și de sărbătorile legale (Peking) dacă aveți orice întrebări,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați pe aliexpress mesaj,vom încerca noastre cele mai bune pentru a răspunde la întrebările dumneavoastră în 48 de ore. în timpul sărbătorilor,pentru întârziere răspuns,ne cerem scuze profund.

Este mai mare decât informațiile

Nume De Brand:
Hicello
Tip:
Piciorușului presor
Utilizarea:
masina de cusut
Material:
Matel

Produse din categorie