Adquirir en uno de camarillas 0 0.00
Auto-styling 3D Autocolante Pentru BMW E46 E39 F30 X1 X5 X6 Ford Focus 2 3 Toyota Rav4 Camry Yaris C-hr VW Polo Passat B6 B5 Kia Rio

Auto-styling 3D Autocolante Pentru BMW E46 E39 F30 X1 X5 X6 Ford Focus 2 3 Toyota Rav4 Camry Yaris C-hr VW Polo Passat B6 B5 Kia Rio

RON 13.00
RON 16.00
 

En el almacén
Din mărfuri


en-gros de auto-styling 3 D autocolante Pentru masini universale
caracteristici : Stare : 100% nou Stil : paianjen ,Scorpion,cameleon Patten : Arrow Material : Pvc Dimensiuni : 16x14cm Potrivit : pentru autoturisme, motociclete, biciclete, camioane, microbuze, motostivuitoare, remorci, autobuze, tractoare, nave, terenul, scena, alei pietonale, usi, fabrica de lemn, o varietate de canale și legate de echipamente mecanice, de constructii închiriere de echipament..etc Articol incluse : Reflectorizantă de Siguranță Bandă x 1
Instrucțiuni de instalare : Curățați suprafața unde decal va fi instalat îndepărtat Încet pe suport de hârtie asigurându-vă că decal rămâne blocat la cer banda de transfer. Dacă o parte a ta decal ridică cu suport, apăsați pe suport de hârtie înapoi în jos față de ea, până când rămâne blocat la banda de transfer. Odată ce decal este desprins din suport, linia de sus și poziția ta decal pe suprafața la care acesta va fi aplicat. Utilizați un card de credit, squegee, sau ceva similar pentru a netezi jos decal, asigurându-vă că acesta este complet blocat la suprafață. Atenție & Încet, scoateți banda de transfer de la decal, asigurându-vă că eticheta este blocat la suprafață. Dacă ai vedea o parte din decal nu a elibera din banda de transfer, apăsați înapoi la suprafață și repetați procesul.
Transport și taxe Vamale probleme
Când plasați o comandă, vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda. Vom trimite articolele cât mai curând posibil după ce plata dvs. este finalizată.
Vă rugăm să rețineți că prețul nu include taxa vamală și de TVA/GST.
Pentru multe țări, poate că cumpărătorii vor trebui să plătească taxe vamale.
Te rog nu confunda diferența dintre costul de transport maritim și de taxe vamale, și nu lăsați feedback-ul negativ pe motiv de taxe vamale. Vă mulțumim pentru înțelegere și sprijin.
PS : Rusia, SUA, AU nici taxe vamale.
Garanție Și Garanție
Oferim 1 luna gratuit de înlocuire. Cumpărătorii pot solicita pentru o înlocuire în termen de 15 zile de la primirea produsului. Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur.
Înainte de a returna produsele, vă rugăm să confirmați adresa de returnare și metoda de logistică cu noi. Dupa ce da elementele la compania de logistică,vă rugăm să ne trimiteți numărul de urmărire. De indata ce vom primi elementele, vom repara sau le schimb URGENT.
Feedback-ul
Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.
Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.
Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să contactați-ne înainte de a pleca de feedback negativ. Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Este mai mare decât informațiile

Nume De Brand:
Atreus
Tip:
Adeziv Sticker
design:
Animale
Model:
Model Animal
Autocolant De Plasament:
Întregul Corp
Numele Modelului:
W-Autocolant
Element De Lungime:
16cm
Lățime Produs:
14cm
is_customized:
Yes
Ambalare:
Nu Este Ambalat
Tip De Autocolant:
Autocolante Creative
categorie:
Autocolante
Tip De Element:
Autocolante
Tip De Material:
lipici autocolante

Produse din categorie