Adquirir en uno de camarillas 0 0.00
HUANLISUN 3 metri Silicon Transparent Bandă față-Verso Autocolant Pentru Mașină de Înaltă Rezistență Urme de Adeziv (6mm,10mm, 20mm)

HUANLISUN 3 metri Silicon Transparent Bandă față-Verso Autocolant Pentru Mașină de Înaltă Rezistență Urme de Adeziv (6mm,10mm, 20mm)

RON 16.00
RON 16.92
 

En el almacén
Din mărfuri


Dacă după 60 de zile încă nu primi produsele, vă rugăm să ne contactați, vă vom oferi o rambursare completă. Nu se aplică în termen de 60 de zile de litigiu, acest lucru este de Nedorit.Mulțumesc pentru amabilitate.
Caracteristici : - Proiectat pentru atașarea de o mare varietate de automobile exterior și interior, inclusiv pe partea de corp muluri, fatade, placari piatra panoul de tapiterie, volan rachete de semnalizare, bara de echipare și cele mai multe alte tapiterie auto. - Aderență puternică la automobile substraturi. Vreme și spălătorie auto rezistente. - Confortabil. Poate fi folosit pe suprafete texturate, cum ar fi pictate de ciment sau caramida. - De înaltă rezistență de bază menține un strat subțire, în concordanță bond linie. - Ușor de linie de presă. - Perfect pentru a utiliza pe benzi cu LED-uri montare la interior sau exterior (inclusiv baie). - Material : Silicon

Este mai mare decât informațiile

Dimensiune:
20mmx3metres, 10mmx3metres, 6mmx3metres
Tip De Element:
Autocolante
Ambalare:
Nu Este Ambalat
design:
cuvinte
Model:
Marca De Masina Consumabile
Tip De Autocolant:
Caroserie
Numele Modelului:
GHH
categorie:
Lumina Rece Tablete
Articol Diametru:
0.1cm
Tip:
Adeziv Sticker
Înălțime Element:
0.1cm
Element De Lungime:
3m
Nume De Brand:
HUANLISUN
Tip De Material:
Pu
Autocolant De Plasament:
Întregul Corp
Lățime Produs:
1cm

Produse din categorie