Adquirir en uno de camarillas 0 0.00
Tableta Touch Panel Pentru Samsung ATIV Smart PC XE500T Ecran Tactil Digitizer Sticla cu Flex Cablu de Asamblare Noua Tableta Touch Panel

Tableta Touch Panel Pentru Samsung ATIV Smart PC XE500T Ecran Tactil Digitizer Sticla cu Flex Cablu de Asamblare Noua Tableta Touch Panel

RON 91.00
RON 96.00
 

En el almacén
Din mărfuri


Tableta Touch Panel Pentru Samsung ATIV Smart PC XE500 T Ecran Tactil Digitizer Sticla cu Flex Cablu de Asamblare 100% Nou
Acest element este utilizat pentru a înlocui deteriorat, rupt, spart, inutilizabile Tableta Touch Panel.
Dragi Prieteni :
Vă rugăm să confirmați modelul tau de tableta înainte de a cumpăra!
Vă rugăm să confirmați dacă imaginea este produsul de care ai nevoie!
Vă rugăm să confirmați culoare ceea ce ai nevoie!
Vă rugăm să confirmați versiunea ceea ce ai nevoie!
Dacă doriți să alegeți DHL, EMS, etc., rezultă în local a tarifelor de către cumpărător responsabil pentru propria lor!
Nou și nu a folosit niciodată Lentile de Sticlă Ecran Tactil Digitizer pentru Samsung ATIV Smart PC XE500 T 100% testat de către personalul QC înainte de navă. Vine cu protecție pungă de plastic și ambalare în condiții de siguranță imagini de Produs, după cum urmează, toate produsele din magazinul nostru sunt de fotografiere reală și Imaginile sunt luate în natură.
NOTĂ : Aceasta nu este un lucru usor pentru cineva care nu are abilitati tehnice cu demontare sau asamblare telefoane mobile,așa că doar a achiziționa acest element, dacă știi cum să instalezi sau cineva te poate ajuta Foarte recomanda instalarea profesionala.Vă rugăm să testați-l înainte de instalare , noi nu va fi responsabil pentru orice daune la tablete/telefon mobil pe care le pot provoca în timpul schimbarea de piese de schimb. Vă rugăm să verificați dacă versiunea dvs. de telefon mobil este la fel ca lentila de sticla touch screen digitizer înainte de a face o comanda.Nu suntem responsabili pentru relatia pe care cauza de versiune în Cazul în care aveți nevoie rapid și în condiții de siguranță de transport maritim,vă rugăm să alegeți express shippin g ( DHL sau EMS ) ai nevoie Dacă alegeți DHL, EMS, etc.,rezultă în local a tarifelor de către cumpărător responsabil pentru propria lor Dacă aveți orice întrebare sau problemă , puteți să ne contactați la prima dată.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a le rezolva până sunteți mulțumit cu această purchace.Este foarte important să lăsați un feedback pozitiv cu noi,sper să ne putem înțelege unii cu alții,în scopul de a ne pentru colaborare pe termen lung, nu te lasa jos.

Inainte de plasarea comenzii,vă rugăm să confirmați detaliile cu noi, dacă aveți cerere pe articole. Vă rugăm să faceți plata în termen de 3 zile de la comandă, dacă este posibil. Vom livra produsele la tine în funcție de adresa pe care ai scris în Aliexpress, daca vrei sa schimbi , ai observat m e de ea. Acceptam plata prin intermediul aliexpress. Dacă aveți orice întrebări sau probleme pentru metoda de plată,vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți persoană în mod liber pentru detaliu. Suma totală datorată nu include taxele,impozitele și taxele locale și alte taxe neașteptate.
NOTĂ : Odată ce elementul a fost confirmată și de bunuri comandate sunt gata,o restituire nu va fi disponibil pentru o comandă anulată.Dar va vom returna pentru tine în timp, în caz că nu am putut oferi produsele necesare,din cauza lipsei sau a indisponibilității.

Cumpărătorii internaționale vă rugăm să rețineți : taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului. Vom încerca noastre cele mai bune pentru a reduce riscul de taxe vamale. Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de a cumpara.
NOTĂ : Dacă alegeți transport gratuit expres,unele de urmărire informații nu este disponibil .Doriți să obțineți informații despre shippment, nu înțeleg și sper că ai înțeles. Vom pachet cu foarte mare atenție înainte de expediere și asigurați-vă că elementele noastre de a salva.
Vă rugăm să alegeți metoda de livrare ca. Observa unele shippings pot obține informații de urmărire.
Vă rugăm să verificați element atunci când primiți,sperăm să putem obține feedback-ul în prima dată. Oferim 6 luni garantie despre articol, dar vă rugăm să păstrați markerul de bine, astfel încât acestea sunt produse le aparțin. Suntem furnizor de cinstit, sigur că fiecare element a fost testat înainte de expediere, vă rugăm să nu instalați-l înainte de testare, ne respectam fiecare client,speranța poate fi respectat în același timp. Dacă elementul este defect,vă rugăm să ne spuneți imediat pentru o soluție mai bună . Întoarcerea fi acceptată numai după ce vom primi articole. Ne accepte retururi și schimburi în termen de șapte zile după ce primiți articol și veți întreprinde costurile de returnare,vom procesa cerere de rambursare în termen de două până la șapte zile după plată . Dacă preferați să se întoarcă înapoi bunurile pentru alte soluții, vă rugăm să ne contactați în avans.Cumpărătorii sunt responsabili pentru se întoarce de transport maritim, costurile în orice circumstanțe.
Dacă sunteți mulțumit cu serviciul si produsele noastre, vă rugăm să lăsați-ne un 5 stele feedback-ul pozitiv , și ne va lăsa un bun "schilod" feedback-ul în curând. Dacă nu sunteți mulțumit cu serviciul nostru sau produse, sper să pot să ne dea o oportunitate de a face lucrurile mai bine înainte de a pleca negativ/neutru feedback-ul. Vă rugăm să ne contactați în primul moment, dacă aveți orice plângere, vom asculta cu răbdare, și să încercați cele mai bune noastre de a vă ajuta să rezolve problemele până când sunteți mulțumit. De afaceri nu este ușor, sper să ne putem înțelege unii cu alții, în scopul de a ne pentru colaborare pe termen lung, nu te lasa jos.
Shenzhen Poria Technology Co.

Este mai mare decât informațiile

culoare:
Alb, Negru
Tip De Produs:
Tableta Touch Panel
Dimensiunea Ecranului:
10~13 Inch
Tip Ecran:
Ecran Capacitiv
Compatibil Marca:
Pentru Samsung
Numărul De Model:
Pentru Samsung ATIV Smart PC XE500T
Dimensiunea Sreen:
11.6 inch
culoare:
Negru
Quallity:
original nou
QC:
Testat unul câte unul înainte de expediere
transport:
livrare rapida
timp de transport maritim:
După plata în termen de 1-2 zile
Tip De Produs:
Tableta Touch Panel
Tip Ecran:
Ecran Capacitiv

Produse din categorie