2 buc 24+1 Pin DVI-D Male La Femela HDMI 19 Pini Adaptor HD HDTV Monitor Converter GDeals

2 buc 24+1 Pin DVI-D Male La Femela HDMI 19 Pini Adaptor HD HDTV Monitor Converter GDeals

RON 10.00
RON 11.04
 

En el almacén
Din mărfuri

2 buc 24+1 Pin DVI-D Male La Femela HDMI 19 Pini Adaptor HD HDTV Monitor Converter GDeals Caracteristici :
Tip : 24+1 Pin DVI-D Masculin La HDMI Feminin Adaptor/Convertor
Cantitate : 2 Buc
Conector A : DVI-I (Dual Link) de sex Masculin
Conector B : HDMI Standard de sex Feminin
Conectarea HDMI echipat dispozitive existente la un monitor cu DVI-D port de conexiune
Placat cu aur conectori pentru semnal optim de transfer
Conectori : DVI-D (24+1 Pini) de sex Masculin la HDMI de sex Feminin
Conectarea unui dispozitiv HDMI la un existent monitor sau display cu un DVI-D (24+1 Pini) de conectare. Rezistent la coroziune, placat cu aur conectori asigure un nivel optim de transfer de semnal.
2 x 24+1 Pin DVI-D Masculin La HDMI de sex Feminin Adaptoare
Am expediat în întreaga Lume (cu Excepția unor țări și APO/FPO). Am doar nava a confirmat pentru adrese. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății. Va vom trimite pachetul din China, prin intermediul aerului post. Timpul de livrare depinde de Purtător de Transport, Vamale și Post-Expediere, de destinație și de alți factori.Cele mai multe pachete pot fi recepționate în 20 de zile (4 săptămâni). A se vedea mai jos pentru timpul de livrare colectare a datelor cantitative :
Vom accepta cererile de e-Mail pentru a se întoarce în termen de 7 zile lucrătoare de la primirea comenzii. În cazul în care elementul este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și nu vom emite o rambursare sau înlocuire. Dacă nu sunteți mulțumit, atunci când primiți un articol, vă rugăm să returnați-l în termen de 7 zile pentru o inlocuire sau banii inapoi. Vă rugăm să ne contactați pentru o revenire ghid înainte de a reveni. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și ID-ul comenzii. Dacă elementul este defect, in 3 luni, va Vom trimite un înlocuitor, fără costuri suplimentare, sau oferta de rambursare după ce vom primi elementul defect. Dacă elementul este defect, după 3 luni, puteți trimite-l înapoi la noi. Vă vom trimite unul nou după ce a primit elementul defect. Dar trebuie să plătească taxă suplimentară de transport. Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe aliexpress! Dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru, vă rugăm să ne dea un feedback pozitiv cu o revizuire de 5 stele, care este foarte important pentru noi. Vom fi foarte recunoscător dacă puteți lăsa un sentiment real aici. Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele sau serviciile noastre, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback, vom rezolva problema imediat, vă mulțumesc! Vă rugăm să ne Mesaj de la 9 : 00am. la 18 : 00. (GMT+8) de luni până sâmbătă . Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să ne mesaj și dă-ne o șansă să vă ajute. Toate mesajele vor fi răspuns în termen de 1 zi lucrătoare (cu excepția sărbătorilor legale, în China). Dacă nu primiți răspunsul nostru, vă rugăm să re-a trimis mesaj și vă vom răspunde la tine cât mai curând posibil. Ne cerem scuze pentru răspunsul târziu în timpul vacanțelor (inclusiv duminica).

Este mai mare decât informațiile

Tip:
N/A
Gen:
Masculin-Feminin
Sursă De Alimentare Externă:
No
Dimensiune:
Other
Un Conector:
DVI
Nume De Brand:
WZOG
Numărul De Model:
N/A
Greutate:
-
Pachet:
Pachet 1
Pachet:
No
Conector B:
HDMI
Amplificator:
No

Produse din categorie