Adquirir en uno de camarillas 0 0.00
8H 0,55 mm, Ecran LCD de Protector Anti-zero Sticla Capac de Protecție aparat de Fotografiat DSLR LCD Film pentru Nikon D5600

8H 0,55 mm, Ecran LCD de Protector Anti-zero Sticla Capac de Protecție aparat de Fotografiat DSLR LCD Film pentru Nikon D5600

RON 7.00
RON 7.84
 

En el almacén
Din mărfuri


Caracteristici :
1. Folosind importate 0,55 mm, ultra subțire, sticlă optică de materii prime, transparența este mare, de transmisie este mai mare de 90%, iar imagistica este clar.
2. Speciale de explozie-dovada strat, poate rezista elastice de presiune de până la 12 kg/cm2, pentru a preveni eficient impact de impact accidental pe ecranul LCD.
3. După specială consolidarea proces, puterea de suprafață poate ajunge la sau aproape de 8 H, care poate preveni eficient display LCD de șlefuire și răzuire.
4. Folosind Importate 3mm dublu-adezivă, etanșare bună, nu este nevoie să taie, instalare simplă.
5. Nu sunt afectate de normal înaltă și joasă temperatură și umiditate, la o utilizare normală nu va cădea, nu va produce bule, colmatare unghi, nu aveți nevoie pentru a înlocui.
6. Speciale optice material de sticlă poate fi eficientă împotriva transpirației, ulei de imersie și acid-bază componente pe ecranul LCD sau interfata, prelungi durata de viață a ecranului LCD.
7. Ecranul poate fi demontat și pot fi refolosite de la premisa că suprafața ecranului lipici nu este deteriorat.
Caietul de sarcini :
Greutate neta : cca. 5g
Greutate brută : aprox.35g
Notă :
Vă rugăm să permiteți-1-3mm diferă datorită măsurare manual.
Datorită diferite de afișare și de lumină diferite, imaginea nu poate arăta culoarea reală a elementului. Vă mulțumim pentru înțelegere.
1 x Ecran LCD de Protector
1 x Praf de Film
1 x șervețel Umed
1 x Manual de Utilizare

Este mai mare decât informațiile

Nume De Brand:
ALLOYSEED
Numărul De Model:
accesorii aparat de fotografiat
Dimensiune:
8H 0.55mm
Utilizarea:
Camera
Pachet:
No

Produse din categorie