Adquirir en uno de camarillas 0 0.00
TV Control de la Distanță de Acoperire de Aer condiționat de Control Caz Dovada de Praf de Protecție Sac de Depozitare Organizator -35

TV Control de la Distanță de Acoperire de Aer condiționat de Control Caz Dovada de Praf de Protecție Sac de Depozitare Organizator -35

RON 3.00
RON 4.88
 

En el almacén
Din mărfuri


TV Control de la Distanță de Acoperire de Aer condiționat de Control Caz Dovada de Praf de Protecție Sac de Depozitare Organizator
Caracteristici :
De Brand nou
Element de : control de la distanță TV colver
Culoare : Aleatoare trimite
Material : Pânză
Dimensiuni :
S : 19*8cm
M : 21*8cm
L : 24*8 cm
Pachet :
1* sac de Depozitare
Vom scrie o valoare mai mica pe colet pentru a evita producerea tarife. Fiecare țară are diferite tarife politică. Noi nu percepe nici un impozit pe vânzări și taxe de manipulare.
În orice caz, noi nu suntem responsabili pentru TVA (taxa)/drepturi de Import sau orice echivalent apare de livrare tranzacție. Vă rugăm să verificați locale personalizate legislația și vizitați local departamentul vamal-ul inainte de achiziții.
În mod normal, ne trimite coletul prin Poștă Înregistrată ,Dacă aveți nevoie de pachetul de urgență , vă rugăm să ne contactați pentru a plăti pentru un plus costul de transport maritim , multumesc .
1.Dacă elementul nu poate lucra bine, vă rugăm să verificați de două ori pentru a confirma că produsul este defect și contactați serviciul nostru pentru clienți reprezentantul acum, să ne cunoaștem Detaliat Problema , vom face tot posibilul pentru a vă servi.
2.Dacă ați primit un incorecte, avariate, defecte, sau element nu corespunde descrierii, contactati-ne pentru o parțială/completă de restituire sau de înlocuire pe costul nostru.
3.Dacă doriți să reveniți la articol,vă rugăm să ne contactați în termen de 30 de zile după pachetului primit .Returnarea produselor trebuie să fie, de asemenea, în starea inițială : inclusiv cutie, ambalajul si toate celelalte accesorii. Se întoarce, care sunt un rezultat de eroare clientul va fi supus unei reale taxa de transport deducerea din rambursarea.
4. Cumpărătorul ar trebui să plătească pentru taxa de returnare dacă Toate NON-Vânzător Greșeală de returnare pentru rambursare . (E. g. ai adus-o masura gresita sau element greșit)
Ta satisfication este mereu în căutarea noastră , vă rugăm să ne contactați dacă aveți orice probleme sau întrebări ,vă mulțumim !

Este mai mare decât informațiile

Dimensiune:
S, M, L
Model:
Plat Tip
Clasificarea:
Set
Material:
Tesatura
Aplicabile Spațiu:
camera de zi
Forma:
Rulare Tip
Caracteristică:
Eco-Friendly,Pliante,Aprovizionat
Numărul De Model:
B051389
Forma:
Pătrat
Tip:
Saci De Depozitare
Produs:
capac sac
Utilizarea:
/
Grosime:
/
Caietul de sarcini:
/
Capacitate:
/

Produse din categorie