Bykski GPU Block pentru Fondatorii GTX1080Ti GTX1080 Titan X Pascal N-TITAN-PAS-X

Bykski GPU Block pentru Fondatorii GTX1080Ti GTX1080 Titan X Pascal N-TITAN-PAS-X

RON 386.00
RON 386.48
 

En el almacén
Din mărfuri

Despre Bykski Am fondat în 2008, are prima-clasa de echipamente de producție și echipamente de testare, mai mult de 60 de angajați, suntem specializați în proiectarea și dezvoltarea de calculator sistem de răcire, după ani de practică, vom îmbunătăți în mod constant de design pentru a îmbunătăți calitatea produselor, Bykski brand-ul a ajuns la user-i de aprobare și de laudă
Caracteristic & Caietul De Sarcini
Compatibil Listă (Inclusiv, dar nu limitat la următoarele modele)
Fondatorii GTX 1080 Ti
Fondatorii GTX 1080
Fondatorii Titan X Pascal
Lead Tek Quadro M6000 12 GB
Fondatorii GTX 1070
Bloc cu 0,4 MM micro-canal de injecție de design, toate create doar pentru performanță! Răcirea directă a nucleului grafic (GPU), memorie (RAM) pentru încălzire piese de grafică, pentru a asigura stabilitatea atunci când overclocking.
Bloc cu flux mare de design, chiar dacă redus ridica pompa poate folosi.
Bloc facut de cupru de inalta puritate, și de galvanizare pentru a preveni oxidarea și o face frumos. Capacul superior de înaltă calitate utilizând POM materiale sau acril pentru a asigura bloc viață lungă și durabilitate.
De admisie și de evacuare se poate schimba direcția gratuit, ușor de a construi CF și Crossfire sistem.
Atenție :
1.Vă rugăm să verificați placa grafică detaliu modelul pentru a asigura compatibilitatea
2.Conectarea montaj afișate pe fotografii nu sunt incluse.
3.Imaginile sunt numai pentru referință, putem garanta doar performanța și compatibilitatea produselor, fabrica poate schimba design de produs în orice moment, pentru îmbunătățirea produsului.
4.Interzice utilizarea de alcool care conțin refrigerare
5.Placa grafica bloc de instalare necesită o anumită calificare și experiență, pentru că placa grafică toleranțele de fabricație poate avea un anumit impact asupra blocului de instalare, putem ajuta cumpărătorii să rezolve astfel de probleme, dar acest lucru nu poate fi baza de returnare.
Opțiune :
1.PMMA Sus sau Negru POM de Sus, PMMA(Acril) este transparent, POM este negru, POM are proprietăți mecanice mai bune, potrivite pentru utilizatorii de grave, construi personalizat POM model necesită 7-14 zile lucratoare.
2.Cladirea Led-uri RGB sau RWB Led sau Nici unul
Mai jos este POM de sus de bloc
Lista De Ambalare
1.Bloc
2.Capac x 2
3.Unsoare siliconică Film x 1
4.Pad-uri termoconductoare.
5.Șuruburi
Pe Termen Despre Elementele 1.Deoarece alegerea de cumpărături pe Internet, să păstreze o bună comunicare pentru a rezolva problemele care pot apărea și, dacă este posibil, vă rugăm să verificați întotdeauna Ali mesaj.
2.Dacă aveți întrebări sau probleme cu privire la produse sau afacere, vă rugăm să ne contactați, sperăm toate cumpărător satisfacție produsele noastre, Aliexpress, nu poate anula feedback-ul, dacă cumpărătorul ca a plecat feedback-ul rău fără a comunica, vă rugăm să nu cumpere de la magazinul nostru, vă Mulțumesc pentru cooperare 3.Element de culoare afișate pe monitor și culoarea reală nu poate fi exact la fel, vă rugăm să înțelegeți
Despre Transport 1. Noi nu platim taxe vamale, este responsabilitatea cumpărătorului, dacă taxa vamală cauzate cumpărătorilor să se întoarcă, noi nu restituie taxa de transport.
2.Timpul estimat de transport arată pe aliexpress numai pentru referință, nimeni nu poate garanta că pachetul va ajunge în timp de asteptat, nici noi, nici Aliexpress poate controla timpul de transport cost, deci noi nu oferim Livrare La timp garanții, dar putem garanta că cumpărătorul va fi capabil de a obține bunuri sau a obține o rambursare completă după problema de transport.
3.Dacă este posibil, vă rugăm să verificați întotdeauna de urmărire numărul de parcelă pentru a se asigura că pachetele nu vor fi returnate dacă livrarea eșec.
4.Dacă cumpărare în vrac, vă rugăm să contactați-mă, voi alege mai rezonabil și economic mod de transport pentru tine.
5.Unele țări sau regiuni nu sunt în sfera noastră de transport pentru tranzacționare motive de securitate. Vă rugăm să contactați-mă dacă cumpărătorul nu trebuie să trimită articole pentru aceste țări. Sfaturi suplimentare 1. De transport maritim în america de sud prin intermediul express, cum ar fi brazilia/chile, vă rugăm să ofer fiscal numar/numar de Telefon/e-Mail sau de transport maritim poate fi întârziere sau pauză. 2. Trimite pachetul spre rusia prin SPSR nevoile cumpărătorului de e-mail sau de a provoca întârzierea livrării

Este mai mare decât informațiile

Lama De Culoare:
PMMA Bloc de Sus, Cu Led-uri RGB de Sistem, Cu RBW Sistem de Led-uri, Negru POM de Sus
Nume De Brand:
bykski
Cerere:
Placa Grafica
Linii:
Nici unul
Numărul De Model:
N-TITAN-PAS-X
Tip:
apă de răcire
Materialul De Radiator:
Cupru
PROCESOR compatibil:
N/A
Pachet:
Da
Volumul De Aer:
30CFM
putere:
1.56 W
Rulment:
Lichid De Rulment
Interfață De Putere:
3PIN
Fan Viață:
30000 ore
Ventilator De Control Al Vitezei:
Nici RPM

Produse din categorie