14x21cm 5pcs pavilion grecesc mână fluturând steaguri cu Plastic Catarge NN016

14x21cm 5pcs pavilion grecesc mână fluturând steaguri cu Plastic Catarge NN016

RON 4.00
RON 5.16
 

En el almacén
Din mărfuri

Caracteristici - Fabricate din poliester de inalta calitate, rezistenta si durabila, Cu un catarg carcasa de pe partea stângă, alte trei laturi cusut de mașină - Mare pentru petreceri, festivaluri, evenimente istorice, militare ocazii etc Caietul de sarcini - Dimensiune : Aprox 14x21 cm
Transport maritim și handding :
produsul este liber de transport maritim de "vânzător de Metoda de Transport maritim"," Yanwen Economice Air Mail" și "China Post Obișnuiți de Mici Pachete de Plus" sau un alt " Economic Air Mail ", nu Se poate urmări ater coletul a plecat din china(numai pot urmări atunci când au în China). Dacă doriți plin de urmărire(urme pe tot traseul) ,vă rugăm să alegeți "China Post Aer Înregistrat Mail","e Packet" sau de un alt transportator. Pe Timpul de livrare este de 30-60 de zile,vă rugăm să nu deschideți litigiului în termen de 60 de zile ,dacă nu ați primit în timpul Estimat,vă rugăm să ne contactați ,vom rezolva cu tine.
Timpul nostru de Lucru este la fel de mai jos (GMT+8) : 9 : 00 6 : 00 (luni-vineri) includ vacanță vă Rugăm să ne permit cel puțin 24 de ore pentru a răspunde atunci când în birou, multumesc!

Este mai mare decât informațiile

Stil:
Zbor
Tesatura:
Polartec
Utilizare:
Drapelul Național
Numărul De Model:
NC01600008
Nume De Brand:
Candiway
Tip:
Tipărite
Catarg Material:
Nici unul
Steaguri Si Bannere Material:
Non-țesute

Produse din categorie