Familia amuzant Tort de Nunta topper cu fata, Personalizate toppers tort de nuntă Acrilice nunta de Argint tort fân cu copilul t.

Familia amuzant Tort de Nunta topper cu fata, Personalizate toppers tort de nuntă Acrilice nunta de Argint tort fân cu copilul t.

RON 38.00
RON 39.96
 

En el almacén
Din mărfuri


Familia amuzant Tort de Nunta topper cu fata, Personalizate toppers tort de nuntă Acrilice nunta de Argint tort fân cu copilul t. Vă rog să-mi cunosc următoarele informații în notele la vânzător', atunci când plasați comanda 1 personalizat numele și data . Dacă aveți un design personalizat în minte, să ne-o trimiți într-un mesaj și vom fi fericiți să lucreze cu tine pentru a crea un tort fân personalizate adaptate pentru tine! PENTRU a PERSONALIZA un SEMN te Rog alege un semn de culoare și dimensiune din meniul derulant listate pe partea dreaptă de această listă și apoi faceți clic pe verde Butonul Adauga in Cos. Fi sigur de a lista ce nume aveți nevoie, împreună cu data nunții în Note de La Vânzător' cutie atunci când verificarea pentru a evita întârzierile. Pls contactati-ma Daca sunteti en-gros, i se va oferi un discount de mare. Termenii de livrare După ce ați plătit pentru, elementul de producție este de 3-4 zile lucrătoare. Noi oferim e-pachete pentru statele UNITE ale americii și Rusia, timp de transport maritim în jurul valorii de 12-18days. Și China post pentru alte țări au nevoie de aproximativ 30-45days. Numărul de urmărire va fi prezenta odată ce elementul a fost expediat.

Este mai mare decât informațiile

culoare:
auriu, Negru, argint, lemn
Model:
Mireasa Si Mirele,Numărul,Scrisoare
is_customized:
Yes
Numărul De Model:
X035
Ocazie:
Nunta Si De Logodna,De Nunta
Material:
Acril
Dimensiuni:
14cm 16cm 18cm 20cm
Tip:
Eveniment & Consumabile Partid

Produse din categorie