16LEDs Solare Lampă cu Senzor de Mișcare PIR Luminii Solare senzor Lampa IP65 fără Fir în aer liber lampa de Perete cale de Securitate lumină o mulțime

16LEDs Solare Lampă cu Senzor de Mișcare PIR Luminii Solare senzor Lampa IP65 fără Fir în aer liber lampa de Perete cale de Securitate lumină o mulțime

RON 36.00
RON 40.00
 

En el almacén
Din mărfuri


Parametru
Solare Lampă De Perete
 
Lumina tip
Lumina Solara
Panou Solar
5.5 V/950m A
Baterie
3.8 V 1000m Ah Li-ion
Cantitatea de LED
16pcs
Culoare
Alb 6500 K
Senzor de distanta
2m
Fascicul de unghiul
120°
M de materialele
Aluminiu+ABS
Rezistent la apa
IP65
Dimensiune
136mm*90mm*65mm
Greutate
200g
Operațiunea Set panou solar cu fața în sus pentru a vă asigura că poate primi lumina directă a soarelui. Puteți conduce țăruș în pământ sau fixați-l pe perete cu șuruburi. Pune lumina oriunde doriți, cum ar fi balcoane, curti, vitrine, etc. Activați comutatorul de pe partea din spate a panoului solar și va fi taxat imediat ce lumina soarelui este suficient. Lumina va funcționa în mod automat în întuneric în cazul în care bateriile au suficienta putere
Informații importante Ca și puterea de panou solar este depindea de lumina, LED-uri de iluminat timp este afectat de vreme, anotimpuri, locuri, etc. Asigurați-vă că panoul solar nu este la adăpost de soare sau lumină nu ar putea fi acuzat de bine. Bateria poate fi încărcată numai atunci când comutatorul de pe partea din spate a panoului solar este activată. Asigurați-panou solar cu fața în sus pentru protecția împotriva ploii. Păstrați suportul de lampă departe de apă. Nu pari a produsului, astfel încât să nu provoca daune ireversibile. Miza este atât de ascuțit că trebuie să fie atenți atunci când se utilizează. Și nu lăsați copiii să se joace cu ea.
Veți primi un element deteriorat?
Vă rugăm să cred că vom elemente de control înainte de expediere, dar nu putem evita situația în care elementul poate fi deteriorat în timpul transportului.
Vom aprecia dacă puteți să ne contactați înainte de a pune feedback-ul negativ.
Elementul nu este cel ales?
Nimeni nu e perfect. Uneori facem greșeli care pot trimite un element greșit pentru tine. Ne va schimba cu siguranta cea corecta pentru tine!
Vom aprecia dacă puteți să ne contactați înainte de a pune feedback-ul negativ.
Coletul nevoie de prea mult timp pentru a ajunge?
Puteți urmări coletul on-line prin intermediul 17track. Dacă logistica prezinta coletul ajunge la țară deja, puteți încerca să contactați local post.
Sau ne puteți contacta oricând.
Dacă există orice alte probleme de produsele noastre?
Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema până la satisfacția dumneavoastră! Nu vom lăsa clienții noștri au pierdut banii lor, dacă el/ea nu poate obține mulțumit articol!
Vom aprecia dacă puteți să ne contactați înainte de a pune feedback-ul negativ.

Este mai mare decât informațiile

Sursa De Alimentare:
Solar
Este De Becuri Incluse:
Da
Corpul Material:
ABS
Tipul De Bază:
Pană
Celule Solare De Tip:
NI-MH
Caracteristici:
senzor de mișcare pir, senzor de lumină
Utilizare:
vacanta
Garanție:
2 ani
certificare:
RoHS,CE
Nivelul De Protecție:
IP65
Stil:
Contemporan
Sursa De Lumina:
Becuri cu LED-uri
Numărul De Model:
led lampă solară
Este estompat:
No

Produse din categorie