Adquirir en uno de camarillas 0 0.00
15cm mare lățime de bumbac Broda cusut panglica de dantela asieta sau tesatura de tricotat cu urzeală DIY Accesorii de Îmbrăcăminte transport gratuit#3000

15cm mare lățime de bumbac Broda cusut panglica de dantela asieta sau tesatura de tricotat cu urzeală DIY Accesorii de Îmbrăcăminte transport gratuit3000

RON 7.00
RON 7.92
 

En el almacén
Din mărfuri


Observație : 1 yard = 0.9144 metri.
Nume produs : 15 cm lățime Bumbac Broda Dantelă(super lățime)
Material : nylon si bumbac
Produsul NU : 3000
Dantela latime : 15cm(Cel mai larg)
Culoare : pls uita-te la poze
Ambalaj : pungi de OPP și cutie
curte 1.29 curte curte
Transport&Servicii
* Vom trimite comenzi în 3 zile lucrătoare după verificarea plății și confirmarea comenzii. Dacă orice întârziere ne va permite să știți în avans.
* Noi oferim China Post de Aer sau EMS, la ordinele tale.pls alege-le înainte de a plasa comenzi.Epack trimite doar la statele UNITE ale americii.Tks
* Vă rugăm să trimiteți întrebările dumneavoastră,întreba și plângeri la noi.Noi vă va oferi un răspuns în 2 zile lucrătoare și de a rezolva probleme.
* Taxe de Import,impozite și taxe se exclude în care elementul de preț sau de livrare.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.
* De obicei,Vom scrie o valoare mai mică și mark ?cadou? sau ?probă? pentru a vă ajuta să evita taxa sau mai puțin impozitul.Dacă aveți nevoie de întreaga valoare pe avizul de expediție sau factură,vă rugăm să ne anunțați atunci când plasați comanda.
* Se accepta retur pentru nesatisfăcătoare elemente. Vă rugăm să ne contactați pentru a raporta articole cu defecte în termen de 7 zile de la primire. Produsele returnate trebuie să vină cu piese de schimb originale și accesorii.Cumpărătorul este responsabil pentru toate taxele de returnare.
Feedback-ul
* Dacă nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs.,ne-ar fi recunoscător pentru oportunitatea de a rezolva problema înainte de a recurge la feedback-ul.
* Dacă vă place tiems,vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi,și noi vom face la fel pentru tine. Multumesc mult

Este mai mare decât informațiile

Dimensiune:
1 yard, 1 yard is 92 cm
Tip De Produs:
Dantela
Technics:
Brodate
Tesatura Tip:
organza
Decor:
Dantela
Material:
Nylon / Bumbac
Caracteristică:
Eco-Friendly
Numărul De Model:
3000
Lățime:
15cm
Nume De Brand:
xinhang
Culori:
lapte alb
Caracteristică:
Bumbac Broda

Produse din categorie