myriwell 3d pen + 20 Culoare * 10m ABS cu incandescență(200m),3 d stilou 3d modelul Smart 3d perfectă de imprimare stilou Mai bun Cadou pentru Copii pen-3d

myriwell 3d pen + 20 Culoare * 10m ABS cu incandescență(200m),3 d stilou 3d modelul Smart 3d perfectă de imprimare stilou Mai bun Cadou pentru Copii pen-3d

RON 162.00
RON 249.36
 

En el almacén
Din mărfuri


Ne concentrăm pe Stilouri 3 D și 3 D cu Filament.Angajamentul produsele sunt 100% originale.Sper cumpărături fericit !
Familia să se joace împreună
Adulți și copii se pot juca 3 D pen, întreaga familie pentru a juca cu, vă puteți dezvolta inteligenta copiilor, de a spori hands-on de capacitatea, de a dezvolta creativitatea.
Iute si Mut,oferindu-vă sentimentul de frumusete 1. Putere gaura / feed gol design Personalizat, funcționarea convenabil 2. Afișare puteți vizualiza oricând, pentru a regla temperatura 3. Viteză fără trepte de schimbare Cu o singură mână pentru a finaliza ajustarea, fără trepte spee 4. Guri de design fără ventilator, liniștită, de răcire, de înaltă eficiență 5. Intrare / ieșire pentru Partea de design, cu o singură mână, simplu și convenabil 6. Peniță Utilizare temperatura maximă de 60 °, nu va provoca arsuri, ușurința de utilizare.
1. Se introduce sursa de alimentare, așteptați pentru warm-up process (lumină roșie)
2. Temperatura de încălzire poate fi reglată pentru a aplica diferite filamente
3. Atunci când lumina verde, apăsați pe butonul de descărcare,Introduce și împinge consumabile
4. Apăsați infinit variabilă buton, puteți regla viteza
5. Așteptați pentru livrările să iasă, puteți începe pictura
6. Când ați terminat de desen, apăsați tthe butonul de scoatere și scoate consumabile
Pachete Standard includ : Pen : 1* 3 D Stilou ( albastru / galben / roz / mov ) Conectați : 1 * 12 V2 A adaptor de alimentare ( UA/SUA/marea BRITANIE/UE ) va vom trimite chiar plug pentru tine în funcție de țara dumneavoastră ,dacă aveți nevoie de extra plug ,pls spune-ne cât de curând voi achiziționa cu Incandescență : 3 Culoare * 5m filament PLA + 20 Culoare * 10 m ABS cu incandescență ( culoarea este aleatoare ) Manuală : 1 * Manual de Utilizare engleză
1, Este Original MYRUWELL Brand de Imprimare 3 D Stilou?
Da prietene,Este 100% Original Myriwell 3 D Pen,Dacă Este Fals,voi de 10 ori rambursat tine.
2, Ce Vârstă Copiii Pot Folosi acest Produs?
Echipamentul Este Potrivit Pentru Copiii de Peste 8 Ani Și Adulți.Dar vă Rugăm să Rețineți Că : nu Atingeți Duza atunci Când Este de Lucru.
3, ceea Ce Este Warraty De acest Produs ?
3 Luni Garantie Pentru Duza,1 An Garanție Pentru Stilou.Și Duza Care Pot Fi Cumparati Din Magazinul Meu Poate fi Schimbat, Dacă Vrei.
4, ai vreun certificat pe imprimare 3 D stilou?
Da ,produsele noastre au marcajul CE,FCC,EN71 și certificat ROHS .și model de utilitate, de brevete și Brevete de Invenție!
5, Trebuie să plătesc taxe vamale,taxe de import,TVA,etc ?
Pot Încerca Meu cel mai bun Pentru a ajuta, pentru a evita Taxele Vamale Pentru Tine ,Astfel Ca Scrie Valoarea Produsului Să fie mai Puțin 20 US Sau Oferi factura Pentru tine !Dar, în mod Normal ,Acesta Nu va avea nevoie de ceva extra Taxe.
6, câte Zile Este Nevoie Pentru a sosirii Mele Acasă?Și Dacă logistica Numărul le Furnizați Pot Fi Urmăriți ?
În mod normal, Acesta Va avea Nevoie de 10-23 de Zile de La Sosirea la Adresa ta.Și logistica Număr De 100% Pot Fi Urmăriți În Internet.
7, ceea Ce Despre serviciile post-vânzare?și Ce ar Trebui să fac Dacă am Întâlni Unele Probleme Cu Produsul?
Noi vă Va Oferi O perfecta După-Vânzare de Servicii Pentru Clientul Nostru,Pentru Promisiunea de A Lăsa Să-și facă Un Fericit Cumpărături În Magazinul Meu!Dacă te Întâlnești Probleme ,vă Rugăm să Contactați Serviciile Noastre în Primul rând, Dar Nu Deschide Disputa ,și Vom Încerca Noastre cele mai Bune pentru a vă ajuta Să Solver-L!
Despre Livrare :
1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. ( Cu excepția unor țări și APO/FPO)
2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.
3. Am doar nava a confirmat pentru adrese. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.
4. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns. Scopul nostru este satisfactia clientului!
Returnare Și Rambursare :
1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit.
2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire.
3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la aliexpress. SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.
Despre Garanție :
1. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire). Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.
2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil). Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră. NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT.
Despre Feedback-Ul :
Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! Feedback-ul este foarte important, vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.

Este mai mare decât informațiile

Numărul De Model:
Versiune diode LED Pen+20*10m cu filament
Nume De Brand:
myriwell
Tip Adaptor:
toate
culoare:
Albastru, Galben, Roz, Violet
Formarea:
Imprimare 3d pen
adaptor de curent:
110/240V 2A
Diametru Duza:
0.75 mm
Dimensiuni:
220 x 170 x 70 mm
Tip:
Jucarii/electronice de larg Consum/calculator offi
Modul De Extrudare:
Fused Deposition Modeling / Topire
Imprimarea marterial:
1.75 mm ABS, PLA, PCL filament
Se Presara Viteza:
reglabil

Produse din categorie