NE5532 OP-AMP Amplificator HIFI Volum Ton EQ Control Board Preamplificator DIY Kituri

NE5532 OP-AMP Amplificator HIFI Volum Ton EQ Control Board Preamplificator DIY Kituri

RON 19.00
RON 19.68
 

En el almacén
Din mărfuri

Descriere : de Înaltă calitate filtru de alimentare. Cei patru pini de redresor, respectiv, în paralel conecta cu condensator de decuplare, care poate elimina în mod eficient de înaltă frecvență interferențe de AC power grid. Două 2200 UF25 V condensator electrolitic filtru negative de alimentare, apoi să se stabilizeze tensiunea cu 7815 și 7915 dublu de alimentare DC. Acum dezordine interferențe de rețea electrică este foarte mic, iar tensiunea este destul de stabil. Deci, elementul are o performanță mai bună.Cipul are o rată mare de conversie și de puternică unitate de capacitate. Banda de frecvență este mare și zgomot este foarte mic. Caracteristici : circuit de alimentare adoptă plin punte redresoare. Elimina în mod eficient de înaltă frecvență interferențe de AC power grid. Cip are rata de conversie de mare și de puternică unitate de capacitate. Mai bine performanțele,nivelul de zgomot este foarte mic. Nu se poate folosi baterie de 12 V sau DC direct ca sursă de alimentare. Caietul de sarcini : Tensiune de Lucru : AC dublu 15 V (10 W) Intrare Audio : RCA prize de Ieșire Audio : 3 P terminal de Intrare Tensiune de alimentare : 3 P terminal Dimensiuni : 110 mm x 54 mm x 22 mm Notă : amplificator de bord nu se poate folosi baterie de 12 V sau DC direct ca sursă de alimentare.Alimentare ar trebui să fie pozitiv și negativ dublu DC surse de alimentare speciale sau AC 12 V cu transformator de alimentare. Acest element nevoie de un amplificator de putere de a conduce vorbitor. Vă rugăm să permiteți-1-3 mm de eroare din cauza manuală de măsurare. Vă mulțumim pentru înțelegere. Monitoarele nu sunt calibrate fel, elementul de culoare afișate în fotografii poate fi arată ușor diferit de obiectul real. Vă rugăm să luați cea reală ca standard. Pachetul include : 1 x NE5532 Pre-amplificator DIY Set de Bord
Dragi prieteni, în cazul în care comanda mai mult de 5 dolari, Aliexpress nu ne va permite trimite pachetul de nu sunt disponibile informații de urmărire de transport maritim metodă (cum ar fi China Post Obișnuit Pachet Mic Plus, 4 PX Singapore Post, OM Pro). Deci, vă rog, alegeți China Post Air Mail/Ali Express Standard de Transport maritim în cazul în care comanda mai mult de 5 dolari. Sau pls split comanda dumneavoastră, puteți trimite mai mult de 2 comenzi, asigurați-vă că fiecare comandă mai puțin de 5 dolari pentru a asigurați-vă că fiecare comandă mai puțin de 5 dolari, Rusia mai puțin de 2 dolari. Vă rugăm să alegeți China Post Air Mail/Ali Express Standard de Transport maritim, dacă doriți un complet de urmărire informații. Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră!
Dragă prietene, Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! Feedback-ul este foarte important pentru noi. Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ. Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.Multumesc pentru suport!

Este mai mare decât informațiile

Numărul De Model:
5-12V
DIY Consumabile:
Electrice
Nume De Brand:
diymore
Tip De Ieșire:
Pls verifica descriere

Produse din categorie