Adquirir en uno de camarillas 0 0.00
17 Inch include Controler USB Panou de Ecran Tactil Rezistiv 4 Sârmă USB Touch Panel Kit 355mm*288mm 288mmx355mm Rezistiv

17 Inch include Controler USB Panou de Ecran Tactil Rezistiv 4 Sârmă USB Touch Panel Kit 355mm*288mm 288mmx355mm Rezistiv

RON 214.00
RON 224.92
 

En el almacén
Din mărfuri


Stimate client,
Bine ati venit la magazinul nostru.
Vă rugăm să rețineți că vom închide de la 12 la 21 februarie pentru festivalul de Primăvară.
În timpul de vacanță, de asemenea, puteți plasa comanda , va vom aranja transportul pentru după vacanță .
Dacă există orice întrebare, vă rugăm să ne contactați , vă vom răspunde mesaj în termen de 48 de ore .
Vă doresc fericit de zi cu zi și de sănătate bună!
Cel mai bun ceea ce privește,
Weshare Avertisment : ☞ vă Rugăm să asigurați-vă că știți cum să instalați înainte de a plasa comanda . Orice întrebare sau nevoie, vă rugăm să contactați cu noi.
☞ Control Industrial, Militar, Medical imaging , Monitorizare, Terminal Bancar și altele.
☞ Invertor, nu lcd , fără PCB
Pachetul include :
1* Ecran Tactil
Sfaturi Măsuri De Precauție :
1. Brazilia clienților : Dacă alegeți DHL, te rog, spune-ne ID-ul de impozitare, care este DHL cerințe, dar noi te vom urma pentru a umple într-o valoare declarată, nu-ți face griji.
2. Declarație : Dacă aveți o cerință specială privind declarația de valoare, vă rugăm să lăsați un mesaj pentru noi. Dacă nu, ne va declara în mod implicit.
3. Fiscale personalizate : S ellers nu sunt responsabili pentru orice taxe la import, fiscale personalizate sau personalizate întârziere.
Dacă nu sunteți de acord cu plata personalizate fiscal, dacă din nefericire coletul fi reținut de către autoritățile vamale, vă rugăm să nu plasați o comandă.
4 . Curier de la distanță taxa Problemă : atunci Când alegeți livrare expres, cum ar fi : DHL, FEDEX, UPS, TNT, EMS, etc., vă rugăm să introduceți propriul dvs. de companie de curierat-ul pentru a confirma, dacă adresa dvs. de la distanță în zone desemnate firma de curierat, trebuie să plătească o taxă suplimentară, sau ne va alege o cale mai ieftină de navă pentru tine, pentru că taxa de transport trebuie plătite nu sunt incluse adi tional acuzat. Vă rugăm să înțelegeți acest lucru deosebite situație.
Ne pasă de nevoile tale
Noi sprijinim următoarele metode de plată. Toate plățile efectuate de pe Ali Express sunt prelucrate prin Alipay.
Transport Combinat
Pentru multi-element de ordine, vă rugăm să NU prezinte plată până când ați câștigat toate elementele pe care doriți să le combinați.
Manipulare Și Transport De Timp
Timp de manipulare : 1 zile lucrătoare
Timp de transport maritim : 10-3 0 zile lucrătoare
Vom sta în spatele produselor noastre cu 30 de zile banii inapoi-garanție. Dacă primiți un element care nu este în starea în care sunt descrise, va vom oferi cu promptitudine o restituire sau de înlocuire în Cazul în care elementul nu se potrivesc sau nu vrei, poți reveni pentru o rambursare (mai puțin cele de transport). Pentru returnarea produselor va rugam sa ne contactati prin intermediul e Bay cu furnizarea de noi numărul de articol și motivul pentru întoarcere (Retur
acceptabil până la 15days după primiți elementul de Rambursare va fi emisă în termen de 1-2 zile lucrătoare de la primirea de returnat
Vă rugăm să ne contactați (Aliexpress de Mesagerie preferată) și ne permite să facă dreapta pe ea dacă aveți orice întrebare cu comanda dumneavoastră.
Vom răspunde la toate întrebările de aproape de următoarea zi lucrătoare. Detalii Complete despre politica noastră de returnare sunt incluse
pe fiecare pagina de detalii produs.
Serviciul nostru pentru clienți repetari răspunde la întrebări prin intermediul Aliexpress sistem de mesagerie de zi cu zi în zilele lucrătoare.
Orele noastre de lucru sunt(luni - vineri) :
CN : 9 AM - 6 PM RU : 4 AM - 1 PM
UA : 11 AM - 8 PM MAREA BRITANIE : 1 - 10
DE : 2 - 11 SUNT NOI : 8 PM - 5 AM ET

Este mai mare decât informațiile

Nume De Brand:
osatych
Produse De Stare:
Stoc
Tip:
Rezistiv
Numărul De Model:
288mmx355mm
Dimensiunea Ecranului:
Alte

Produse din categorie