Adquirir en uno de camarillas 0 0.00
4*20cm Holografic Folie de Unghii cu Laser de Crăciun Fulg de nea Shell Animal Muzica Nail Art Transfer Autocolant 8pcs/10buc/12 Buc/16pcs

4*20cm Holografic Folie de Unghii cu Laser de Crăciun Fulg de nea Shell Animal Muzica Nail Art Transfer Autocolant 8pcs/10buc/12 Buc/16pcs

RON 6.00
RON 7.16
 

En el almacén
Din mărfuri

Caietul de sarcini : Cantitate : 8pcs/10buc/12 Buc/16pcs opțional Foaie Dimensiune : Aprox. 4*20cm Culoare : Ca imagine arată Conținutul Pachetului : Unghii Folii 8pcs/10buc/12 Buc/16pcs opțional Caracteristici : 100% de brand nou și de înaltă calitate. Poate fi folosit pentru UV unghii Nail Art Folii de a crea perfect "metale mixte" finish pentru orice culoare poloneză.(Întuneric lac de unghii este mai bine) Folie de Unghii poate fi îndepărtată cu ușurință cu lac de unghii remover Cum să utilizați : 1. Pregătește-ți patul unghiei prin modelarea, impinge cuticulele inapoi si scoate toate uleiurile. 2. Se aplică stratul de bază, și așteptați să se usuce. 3. Aplica lac de unghii(de culoare inchisa este mai bine), așteptați să se usuce. 4. Aplica folie de unghii lipici, se taie o bucată de folie (doar suficient de mare pentru unghii), apăsați-l pe unghiile tale. Culori diferite de folii pot fi amestecate pe unghii 5. Scoateți folia și folie de model ar trebui să fie lipit de unghii. Dacă un bit este lipsă, se aplică doar top coat pentru partea care nu a luat și repetați de la pasul.4 6. Odată complet uscat, sigilați-l cu strat de top pentru a proteja folia.
Transportul Si Predarea La Termen :
1) Am expediat în întreaga LUME ca CADOU.
2) Elementele vor fi livrate în termen de 1-3 zi lucrătoare după ce plata a finalizat primit.
3) Elementele sunt expediate prin economia poștale (va vom trimite pachetul cu acces gratuit la numărul de urmărire), ajunge la cele mai multe dintre țările în termen de 10 la 30 de zile lucrătoare.
4) timpul de Livrare depinde de destinație și de alți factori, aceasta poate dura până la 35 de zile lucrătoare. Dacă nu poți să-l primească după 35 de zile lucrătoare. Vă rugăm să ne contactați pentru rezoluție.
5) de Transport maritim poate fi influențată de sărbători, evenimente și alte incertitudini. Nu putem garanta timpul de sosire.
6) vă Rugăm să fie remarcat faptul că client din ITALIA sau Brazilia, din cauza ta țări strict politică PERSONALIZATĂ a MARFURILOR din Asia de Est, viteza de livrare poate fi în mare măsură amânată .
7) Dacă vă displace aparent de mult timp de transport maritim, vă rugăm să nu liciteze. Nu vrem pentru a obține un negativ sau neutru sau un nivel scăzut DSR scor doar pentru transport.
8) taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.
9) vă Rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.
Plăți :
1) Inainte de a cumpara, vă Rugăm să asigurați-vă că adresa de Livrare este corecta.Sau nu,vă rugăm să o corectați înainte de plată.
2) vă Rugăm să lăsați o notă în plată notă atunci când se face plata, dacă aveți orice cereri speciale (culori/dimensiuni).
3) Un număr de telefon este recomandat pentru o mai exactă de livrare.
Feedback-Ul & Service :
1) scopul Nostru este de a oferi Top la Nivel de Client Service, și serviciul nostru pentru clienți specialiști sunt mereu gata pentru a rezolva orice problemă. Dacă aveți orice întrebări cu privire la timpul de transport maritim & defecte de calitate și elemente nu au primit, vă rugăm să ne contactați, ne poate da o mulțumit de răspuns și rezoluție. Apreciem foarte mult de 5 STELE feedback-ul POZITIV și vă rugăm să NU lăsați feedback-ul negativ, fără a cere ajutor .
2) Ne promite să ofere cele mai bune servicii pentru clienții noștri de valoare. Vindem produse de calitate cu cel mai bun preț și servicii premium. Orice întrebări vor fi răspuns în termen de 24 de ore (cu excepția zilelor de sâmbătă și duminică și de sărbătoare).Dacă aveți orice întrebare, nu ezitați să ne contactați.

Este mai mare decât informațiile

Tip De Element:
Autocolant & Decal
Stil:
ca imagine arată
Material:
Folie de unghii
Dimensiune:
Approx. 4*20cm
Numărul De Model:
AOB41600
Cantitatea:
8pcs/10buc/12 Buc/16pcs opțional
Nume De Brand:
NICOLE JURNAL

Produse din categorie