Weiou 1,27 cm(1/2 Inch) Lățime Lățime de Plastic Sfaturi Plat Singură Parte Grele de Catifea Șireturile Panglică Șireturi de Pantofi pentru Copii Pentru Femei

Weiou 1,27 cm(1/2 Inch) Lățime Lățime de Plastic Sfaturi Plat Singură Parte Grele de Catifea Șireturile Panglică Șireturi de Pantofi pentru Copii Pentru Femei

RON 6.00
RON 6.56
 

En el almacén
Din mărfuri


Weiou 1,27 cm(1/2 Inch) Lățime Lățime de Plastic Sfaturi Plat Singură Parte Grele de Catifea Șireturile Panglică Șireturi de Pantofi pentru Copii Pentru Femei
Șireturile Lățime : 1/2"(1,27 cm)
Culori disponibile în stoc : 25 Culori pe care le puteți alege.
Avem, de asemenea, ar putea accepta personalizate lungimea și culoarea în funcție de cerere ca pentru proba,vă Rugăm să ne contactați dacă doriți orice altă Lungime,sau puteți alege cel mai apropiat lungime și face ordine și lasă-mi un mesaj pentru lungime vrei.
Weiou Șireturi Personalizate Lungime Recomandări :
1.Dimensiune
120cm * 1,27 cm ;Dacă doriți orice alte Lungimea vă Rugăm să aruncați o alege din listă sau puteți lăsa un mesaj pentru lungime vrei.
2.Culoare
25 de Culori, puteți alege .
3.Material
Catifea+ Plastic aglets;
4.Logo-ul
Suport de Imprimare Logo-ul pe Plastic sau Metal Aglets;
5.Greutate Brută
Aproximativ 20g / Pereche;
6.Articol Caracteristici
De înaltă rezistență ; o Buna izolare acestor subst; rezistent la Abraziune;rezistente la substanțe Chimice, unilateral catifea ;
7.Elementul De Aplicare
Pantofi sport,Pantofi Casual,Pantofi pentru Copii,pantofi de Marcă,etc;
8. Certificat
Oeko-tex-100,ISO9001,SGS,CE
9.Ordinea În Vrac
Dacă doriți să faceți o comandă în vrac,vă Rugăm să ne contactați pentru a obține o mai bună preț.Dacă doriți culoarea mixt ,vă rugăm să ne contactați pentru ajutor.Multumesc.
Notă : vă Rugăm să selet lungimea de Lungimea de masă,Și ne va trimite ce ai face la tine în termen de 48 de ore. Dacă nu puteți găsi lungimea wnt ,vă rugăm să lăsați-mi un mesaj pentru lungime vrei.
Pachetul include :
1 pereche de plat Panglică de Catifea șireturi cu terminații din plastic (1 pereche=2 piesele se potrivesc pentru o pereche de pantofi)
Afișare Produs :
Clientul Trebuie Să Știe
1) vă Rugăm să asigurați-vă că adresa dvs. este în regulă înainte de a licita nici un produs. Va trebui să fie responsabil pentru o adresă greșită dacă se dovedesc a fi.
2) vă Rugăm să verificați pachetul cu atenție atunci când îl obține și de a nu semna pentru asta, dacă ambalajul este rupt. Vă rugăm să ne contactați în termen de 3 zile după ce ați primit pachetul, dacă există probleme. Fotografiile sau clipurile video sunt o necesitate pentru a ne arăta despre toate problemele. În caz contrar, nu vom lua nici o responsabilitate pentru ei.
3) Dacă se întâmplă să fie că doriți să returnați un produs, vă rugăm să ne contactați în primul rând și vom încerca cele mai bune noastre de a coopera cu tine. Cumpărătorii ar trebui să fie responsabil pentru propriile greșeli.
4) Cumpărătorul ar trebui să fie responsabil pentru impozitare, care poate pare. Dacă nu va semna pentru elemente din cauza fiscale Personalizate, va vom rambursa numai o parte din plată. Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.
Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.

Este mai mare decât informațiile

Lungime:
70cm, 80cm, 90cm, 100cm, 120cm, 140cm, 150cm, 160cm
Nume De Brand:
Weiou dantele
Material:
Nailon
Model Tip:
Solid
Numărul De Model:
FVSL001
Caracteristică:
Unilateral de Catifea
Tip De Element:
Sireturile
Tip De Element:
Tv Cu Sireturi De Catifea
Lungime:
120cm, Support Customized Length
Lățime:
1.27cm,Support Customized Width
Material:
Catifea
Șireturile sfaturi:
Metal aglets/Plastic sfaturi
utilizare pentru:
Șireturile,Pachet,
logo-ul:
Suport de Imprimare Logo-ul pe Plastic sau Metal Aglets
Pachet:
1 pereche/opp polybag

Produse din categorie