Adquirir en uno de camarillas 0 0.00
Trendy Motocicleta Bancheta din Spate Șurubul Tab Montare Șurub Mâner Capac Kit de Aluminiu CNC pentru 96-17 Harley Sportster CVO Touring Softail

Trendy Motocicleta Bancheta din Spate Șurubul Tab Montare Șurub Mâner Capac Kit de Aluminiu CNC pentru 96-17 Harley Sportster CVO Touring Softail

RON 27.96
 

En el almacén
Din mărfuri


Motocicleta Bancheta Din Spate Șurubul Tab Montare Șurub Mâner Capac Piuliță Pentru 1996 - 2017 Harley Davidson
Este piese aftermarket folosit pentru Motocicleta Harley. M ounting Bancheta din Spate a partea de Sus Fender , Nu Lucra cu Solo de Locuri sau Partea de Montare Scaune. Striate Laterale pentru Prindere Ușoară și Rapidă de Presă . Nici un Instrument Necesar pentru a Instala și a Elimina.
Produs Caracteristici :
Culoare : așa Cum se arată în imagine ;
Dimensiuni : 1/4 - 20 Filet cu 1/2 de fir plin;
Material : Aluminiu
Montarea : 1996-2017 Harley Sportster,Wide Glide,Street Bob,Roadking, Fatbob, Streetbob, Softail, Dyna,Strada Alunecare,Alunecare Rutier,Ultra Glide,Touring 1996-2017 și alt model.
Vă Rugăm Să Vă Asigurați Această Parte Se Potriveste Pentru Motocicleta Inainte De Licitare
Nota : culoarea sau dimensiunea sau greutatea elementului pot fi ușor diferite de imaginile prezentate pe lista cauzată de mai mulți factori, cum ar fi luminozitatea monitorului și luminozitatea. Vă rugăm să înțelegeți, vă Mulțumim.
Pachetul Inclus :
1 x Scaun din Spate bolt
1 x Scaun Tab Acoperi
Transport Termenii :
Articol vor fi expediate din China după plata integrală a fost primit
De asemenea, putem livra elementul prin serviciul express, cum ar fi DHL, EMS, dacă sunteți gata să plătească un cost suplimentar. Să cunoască detalii vă rugăm să ne contactați cu e-mail.
Note :
1.Am expediat de la Aliexpress adresa. Vă rugăm să asigurați-vă că adresa în Aliexpress este compensată cu adresa de livrare înainte de a plăti.
2.Imaginile sunt numai pentru referință. Vă rugăm să luați articol te ca standard.
3.Vă rugăm să indicați cerință personale, cum ar fi culori, pachete, în valoare de declarație, etc, la paypal mesaj atunci când veți plăti pentru noi.
4.Noi NU va fi responsabil pentru orice întârziere în timpul de livrare, inclusiv, dar nu limitat la vamă poștale verificarea, grevă, forță majoră etc.
5.Ca un cumpărător, este de datoria ta de a plăti impozitul, atunci când face o comanda de peste hotare. Prețul nostru nu include taxele, TVA sau alte taxe ascunse. Conditii De Plata :
1.Vom accepta DOAR Alipay și nava element(e) de la Alipay este verificat adresa
2.Dacă nava de la Aliexpress adresa. Vă rugăm să asigurați-vă că adresa în Aliexpress este compensată cu adresa de livrare înainte de a plăti.
4.Prețul nostru nu include taxele, TVA sau alte taxe ascunse.
5.Noi NU va fi responsabil pentru orice întârziere în timpul de livrare, inclusiv, dar nu limitat la vamă poștale verificarea, grevă, forță majoră etc. Politica de retur :
1. Trebuie să schimb produs(e) în termen de 14 zile după ce ați primit-o, dacă este defect. Se întoarce trebuie să aibă toate ambalajele originale si accesorii.
2. Cumpărătorul este responsabil pentru costurile de returnare și vom face o înlocuire sau credit în funcție de inventarul nostru
3. Unitatea(s) a întors și a găsit non-defecte vor fi returnate la cumpărător cheltuielile. Transport, manipulare, asigurare, taxele sunt nerambursabile.
4. Se întoarce după această perioadă nu vor fi acceptate .
Dacă aveți orice întrebare ,vă rugăm să nu ezitați să contactați cu noi !!!

Este mai mare decât informațiile

Tip De Element:
Acoperă & Stucaturi Ornamentale
Numele Modelului:
HD01SF
Element De Lungime:
2inch
Tip De Material:
Aluminiu
Nume De Brand:
GoldFire
Lățime Produs:
1inch
Motobike Face:
Harley-Davidson
Articol Greutate:
0.1kg
Înălțime Element:
1inch

Produse din categorie