Reglabilă 6 (150mm) 2 sau 3 Fălcile Extractorului

Reglabilă 6 (150mm) 2 sau 3 Fălcile Extractorului

RON 36.00
RON 38.00
 

En el almacén
Din mărfuri


Descriere produs Reglabil 6" (150mm) 2 sau 3 Maxilarului Viteze Extractorul de Înaltă calitate tragator potrivit fo roți dințate, roți de transmisie, volante, etc... Picioare reglabile pana la 6" profunzime. Se potrivește angrenaje și roți de până la 8" (200 mm) în diametru. Rulment înclinat, filet fin de tracțiune cu șurub. Reversable picioare.
Daca comandati mai mult de 10pieces, Pls nu ezitați să ne contactați;
Sper că vom putea fi cele mai bune servicii pentru tine!
Livrare livrăm instrumentele noastre peste tot în lume. În general, produsele vor fi expediate în termen de 3 zile lucrătoare după plata compensate fi primit. Vă rugăm să verificați adresa dvs.,noi nu suntem responsabili pentru orice livrare din cauza incorecte sau care nu pot fi livrate adresa.
Politica de retur Vom face noastre cele mai bune pentru a servi fiecare client ce putem mai bine. Toate articolele vor fi atent verificate și ambalate în condiții bune. Oferim 3 zile mort la sosire garanție de înlocuire de la data primirii. Cumpărătorul suportă revenind taxa de transport maritim, și vom mail înlocuirea la costurile noastre după primirea returnat. Înlocuire sau de restituire vor fi emise pe articolele primite.
Contactați-ne depindem de satisfacție al clienților noștri pentru a reuși. Prin urmare, feedback-ul dvs. este extrem de important pentru noi. Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă Rugăm să ne lăsați toate 5 stele feedback-ul activ. Contactați-ne înainte de a părăsi orice negativ de feedback-ul neutru. Ne-ar dori să lucreze cu tine pentru a rezolva orice problema

Este mai mare decât informațiile

Tip De Element:
Motorul De Îngrijire
Lățime Produs:
5inch
Nume De Brand:
UTOOL
Caracteristici Speciale:
2 sau 3 Fălcile Extractorului
Element De Lungime:
5inch
Numele Modelului:
ML16062702
Înălțime Element:
5inch
Articol Greutate:
0.6kg

Produse din categorie