Adquirir en uno de camarillas 0 0.00
PULUZ Panoramică Cap Trepied Profesional Universal 1/4 3/8 Șurub 720 Panoramic din Aliaj de Aluminiu Cap de Minge de Eliberare Rapidă Placă

PULUZ Panoramică Cap Trepied Profesional Universal 1/4 3/8 Șurub 720 Panoramic din Aliaj de Aluminiu Cap de Minge de Eliberare Rapidă Placă

RON 405.00
RON 482.28
 

En el almacén
Din mărfuri


Descriere
1. Fabricat de înaltă calitate din aliaj de Aluminiu material, CNC de prelucrare de precizie, suprafața anodului anti-oxidare tratament.
2. Panoramic suportul este format din trei părți - două eliberare rapidă placă absolvit cu disc si o placa fixă.sistem de eliberare rapidă ar putea fi reglabil pentru 360 de grade pe verticală până se desface de sus rulment pivot de blocare. Și baza inferioară se poate roti
3. 360 de grade pe orizontală.reglați poziția camerei este mai convenabil.
4. Mingea cap cu 4 unghiuri de rotație : 15 grade, 30 grade, 45 grade și 60 de grade, în fotografiere orizontală sau verticală pentru a panoramice de 360 de grade de fotografiere.
5. Canal în coadă de rândunică la partea de jos, poate de repede cu capul mingea sau clemă pentru fotografiere.
6. Cu valiza, mai convenabil de a transporta.
OEM sunt bine ati venit! putem imprima clientului opere de artă și logo-ul General Materialul aliaj de Aluminiu Dimensiune Soclu 1/4 inch, 3/8 inch Dimensiune Produs 17.5*9*7.5 cm (ori), Greutate 790g Pachetul Include Conținutul Pachetului 1 x geantă de transport
2 x Placa de Eliberare Rapidă
1 x Placa Fixă
Poze
De transport maritim 1. China Post Obișnuit Pachet Mic Plus Pot fi urmărite numai în China și nici informații detaliate de urmărire în țara dumneavoastră. 2. EMS, DHL, UPS, TNT sau posta aeriana pentru metoda de transport maritim sunt furnizate. 3. Transport gratuit : transport Gratuit pentru anumite țări și alt mod de transport maritim. Vă rugăm să verificați de Transport și de Ambalare lista pentru detalii. 4. Timp de livrare : EMS, UPS, DHL, Fedex și TNT : 3-7 zile. În cazuri rare, strict personalizat autorizațiile va face timpul de livrare, un pic mai mult, vă rugăm să fie pacient. 5. Noi nu suntem responsabili pentru eventualele accidente, intarzieri sau alte probleme care intră în responsabilitatea serviciului de transport maritim. 6. Orice taxe sau comisioane de import sunt cumparatori responsabilitate. 7. Vă rugăm să verificați ADRESA dvs. cu atenție atunci când procesarea comenzii. 8. Simțiți-vă liber să ne Contactați cu orice întrebare, vă vom oferi răspuns satisfăcător.
Taxe Și Impozite 1. Cele mai multe produse sunt supuse plății drepturilor de import (de exemplu, în s. U. a.) sau alte taxe, si alte taxe, inclusiv taxa pe valoarea adăugată (TVA) sau alte impozite. Dacă acestea sunt aplicabile, acestea vor fi percepute și determinat atunci când transportul este procesat de către aplicabile agenției vamale din țara dumneavoastră. Vă rugăm să verificați țării de import politica de a înțelege și de a stabili aplicabilitatea și răspunderea pentru orice astfel de taxe sau impozite pentru produsele pe care le achiziționează. 2. Toate taxele aplicabile și taxele, dacă există, nu sunt incluse în prețul de achiziție de comanda sau de tranzacție. Dacă acestea se aplică și sunt percepute, atunci ei sunt (si nu sau produs producator sau furnizor) unic și exclusiv responsabilitatea, și va fi plătită de către dumneavoastră direct de la guvern sau de la firma de curierat, atunci când produsele sunt livrate. 3. De plată sus-menționate taxele, tarifele și taxele nu sunt (sau producătorul produsului sau a furnizorului) responsabilitatea. 4. Noi nu va fi responsabil pentru orice transport sau vamale întârziere, deoarece acest lucru este în afara controlului nostru.
De garanție și Returnare 1. Singurul produs defect va fi oferit de schimb. 2. Produsele defecte trebuie să fie returnate în termen de 30 de zile de la data de a plasa comanda. 3. Aceasta poate dura până la 7 zile lucrătoare pentru a procesa reveni după ce vom primi produsul. Asigura telefonul nu Artificiale daunelor și de a face ' ot lua în afară de telefonul mobil. De returnare este de a fi plătit de către Cumpărător. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni și po ta#. 4. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la aliexpress. SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor. 5. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.
Contactați-Ne 1. Depindem de satisfacție al clienților noștri pentru a reuși. Deci, feedback-ul dvs. este extrem de important pentru noi. Odată ce ați primit elementul dvs., vă rugăm să lăsați feedback-ul pentru noi deoarece acest lucru ne va informa că ați primit elemente. Avem, de asemenea, va răspunde oferindu-vă feedback-ul pozitiv în aceeași zi. 2. Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre. Vă rugăm să ne lăsați feedback-ul pozitiv, și să introducă cele mai bune servicii, cel mai bun produs de calitate la prieteni. 3. Contactați-ne înainte de a părăsi orice negativ de feedback-ul neutru. Vom lucra cu tine pentru a rezolva orice probleme.

Este mai mare decât informațiile

Material:
Aluminiu
Pachet:
Da
Nume De Brand:
PULUZ
Numărul De Model:
cap panoramic pentru trepied

Produse din categorie