ohhunt Vânătoare ohhunt de 45 de Grade Offset Weaver Rail Mount Eliberare Rapidă pentru Lanterna Vedere Riflescope

ohhunt Vânătoare ohhunt de 45 de Grade Offset Weaver Rail Mount Eliberare Rapidă pentru Lanterna Vedere Riflescope

RON 26.00
RON 27.68
 

En el almacén
Din mărfuri

Ohhunt Vânătoare ohhunt de 45 de Grade Offset Weaver Rail Mount Eliberare Rapidă pentru Lanterna Vedere Riflescope
Caracteristici : 100% de brand nou. Descriere : Plin de Montare de Bază se Potrivește orice 20mm standard feroviar. Acest înclinat design pentru instalarea lanterna/laser într-o poziție neobișnuită. Tot din aliaj de aluminiu Mat finisaj Negru Feroviar : Tip a se Potrivi orice 20mm weaver/picatinny de bază
En-gros : susținem en-gros,vă rugăm să ne contactați dacă aveți nevoie pentru a importa cu cantitatea de masa PLATA : acceptam aliexpress-o singura plata. Am expediat în termen de 3 zile lucrătoare de la primirea de plată. Serios ofertanți numai, te rog. Comenzile vor fi anulate, iar un element neplătite litigiul intentat în cazul în care plata nu este primită în termen de 10 zile de la cumpărare. TRANSPORT : Ne-am oferit forfetară standard pentru taxa de transport maritim la nivel mondial. Navele de produse direct din China prin poștă aeriană și de livrare,timpul De livrare va fi depindea de diferită destinație. Statele Unite, Australia, marea BRITANIE, putem trimite e Packet Alte țări, default trimite China Post Air Mail Dacă doriți pentru a mai rapid a primit bunuri, pot alege EMS, nu trimitem alte logistica modul de RETURNARE : Vom sta în spatele fiecare produs pe care îl vinde. Dacă nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs., vom fi fericit pentru a face un schimb sau de restituire prețul produsului mai puțin S&H în termen de 14 zile de la cumparare. Pentru orice schimb sau de restituire, avem nevoie de la primirea inițială sau o înregistrare de cumpărare în sistemul nostru, iar produsul trebuie să fie în starea inițială, inclusiv cutia, UPC, cod de bare, ambalare, și toate accesoriile. Vă rugăm să permită până la 10 zile lucrătoare pentru a se întoarce pentru a fi prelucrate. Taxele de transport și manipulare nu sunt rambursabile.
Vom accepta aliexpress-o singura plata. Am expediat în termen de 3 zile lucrătoare de la primirea de plată. Serios ofertanți numai, te rog. Comenzile vor fi anulate, iar un element neplătite litigiul intentat în cazul în care plata nu este primită în termen de 10 zile de la cumpărare.

Este mai mare decât informațiile

Nume De Brand:
ohhunt
Ghid Lungime:
Alte
Numărul De Model:
De 45 De Grade Offset Weaver
Tip:
domeniul de aplicare de montare
Greutate:
120g
Muntele Dimensiune:
20mm
Material:
Aluminiu
culoare:
Negru
Locul de Origine:
China
Numărul De Model:
Offset Picatinny Feroviar De Montare Accesoriu
Piese:
1

Produse din categorie